SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Novinarka Lucija i umirovljeni zatvorski čuvar Martin istražuju tužnu priču koju krije grob Bernarda Dukića, koji je počinio samoubojstvo u zatvoru Vukovšćak, nedugo nakon što je početkom devedesetih osuđen zbog financijskog inženjeringa. Njegova tvrtka zarađivala je na siromašnima i naivnima koji su bili spremni povjerovati u lažna obećanja o brzoj zaradi i mnogi su zbog Dukića ostali bez svega, ali ispostavit će se da je pravdu uvijek teško zadovoljiti i da joj pravi krivci često umaknu. Lucija i dalje prima prijetnje koje je upozoravaju da se ostavi istrage o zatvorskom groblju. Ovoga puta prijetnja je ozbiljnija – na meti je Lucijin brat Goran.

Slike

Počivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miruPočivali u miru 01Počivali u miru 02Počivali u miru 07Počivali u miru 08Počivali u miru 09Počivali u miru 10Počivali u miru 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.