poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

OPIS

Lucija Paunović
Početak ljubavne priče svaki par pamti zauvijek. Od poznatih smo Hrvata doznali čime su ih osvojile njihove bolje polovice te što je kumolvalo tom prvom, sudbonosnom trenutku. Svi oni i danas su sretni zajedno, a In magazin donosi njihove ljubavne priče.
Ako zagusti s brojkama, tu je nekoliko ekonomistica, ako vašoj životinji treba pomoć, tu je veterinarka. Za sve savjete o modi i dizajnu možete pitati našu diplomiranu dizajnericu, imamo i pravnicu, a tu je i jedna biologinja. Riječ je o suprugama naših Vatrenih. Čime se još bave, doznala je ekipa In magazina.
Nikola Tesla jedan je od najvećih umova svih vremena. Njegov život i danas intrigira javnost. A na izložbi otvorenoj u Karlovcu sada se može saznati zašto je dobio ukor, ali i čega se apsolutno grozio. Detalje donosi In magazin.
Nedaleko od Županje, nalazi se šarmantno gradište, selo poznato po čuvanju tradicijske baštine. Upravo ondje gospođa Marica čuva od zaborava umijeće izrade zlatoveza, ali i uvezivanja pravih šokačkih dukata. Kako to izgleda, otkrijte u priči In magazina.
One su preko noći postale kraljice skečeva. U idućim minutama donosimo vam dozu smijeha uz glumice Gloriju Dubelj i Ivu Šimić Šakoronju, koje bez dlake na jeziku prikazuju današnje društvo. Kroz dva ženska lika prenijele su sve ono što čuju na kavama, u dječjim parkovima, čak i pri podizanju lijeka u ljekarni.

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Veče sa Ivanom Ivanovićem (2016)

    image
    Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagoveštava i najspektakularniju sezonu do sada. Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme,...
  • Šarenica

    image
    Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne...
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Ni crno ni belo

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.