poster

Ljubav na kocki

Apuesta por un Amor (2004)

romantika | Meksiko

EPIZODA: 79

OPIS

Casandra traži pomoć u pretvaranju da kupuje nepostojeću hacijendu i da bi odvratila Julija. Braulio kaže Alvaru da su ljudi u gradu uistinu uznemireni jer ne žele da profesor oženi Evu. Lucero kaže Ramonu da žali što se vjenčao s Alvaro i njih dvoje se ljube. Profesor Homero govori Casandri da je saznao da je Nadia njezina kći i da ju je napustila zbog svoje ambicioznosti. Laže mu i govori da žali što je to učinila i da je tražila Nadju, ali da ju je našla tek kad je Nadja došla u grad kako bi je besramno ucjenjivala, no da ništa nije rekla Juliju zbog njegova slabog srca.

Slike

Ljubav na kocki 01Ljubav na kocki 02Ljubav na kocki 03Ljubav na kocki 04Ljubav na kocki 05Ljubav na kocki 06Ljubav na kocki 07Ljubav na kocki 08Ljubav na kocki 09Ljubav na kocki 10Ljubav na kocki 11Ljubav na kocki 12Ljubav na kocki 13Ljubav na kocki 14Ljubav na kocki 15Ljubav na kocki 16Ljubav na kocki 17Ljubav na kocki 18Ljubav na kocki 19Ljubav na kocki 20

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.