poster

La Promesa

The Vow 2 / La Promesa 2 (2022)

drama, misterija, romantika | Španija

SEZONA: 2

EPIZODA: 37

OPIS

Píjin se svijet sruši kada sazna da mora svjedočiti protiv Gregorija, ali Rómulo obećava da će, ako mu markiz dopusti, ići s njom. I Pía i Rómulo naređuju Petri da otpravi Feliciana, no čini se da ona ima druge planove. Čini se da ni Fernando i Margarita ne namjeravaju otići s La Promese s izlikom Martininog vjenčanja. Jadna Martina osjeća da mora birati između Curra i vojvodina sina - između ljubavi i obveze. Simona i Candela skuju plan kako bi otkrile istinu koju im učitelj taji. Beskrajne rasprave između Jane i Abela dopiru do ušiju Manuela, koji pokušava posredovati između svog prijatelja i sluškinje, ali s veoma malo uspjeha. Janine planove poremeti velika vijest koju joj donese María Fernández iz Lujána. U kraj se vratio netko iz prošlosti, netko tko možda zna istinu o tome što se dogodilo njezinoj majci prije petnaest godina.

Slike

La PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa Promesa

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.