poster

EUROPALIGA: ATALANTA - LIVERPOOL, nogomet

UEFA Europa League

Arena Sport 1 HR | 19. 4. 2024. | 16:00

OPIS

Nakon šokantne pobjede 3:0 nad Liverpoolom u prvoj utakmici, Atalanta ugošćuje englesku momčad u uzvratnoj utakmice četvrtfinala Europa lige. Osim što je talijanska momčad pregazila Redse na Anfieldu, već tri dana nakon je Liverpool ponovno poražen na domaćem terenu od Crystal Palacea 1:0 čime je prepustio inicijativu Manchester Cityju u domaćem prvenstvu. Nerazzuri su pak četiri dana nakon remizirali s Veronom u prvenstvu, što začuđuje obzirom da je Verona tek 16. u Serie A.
Nikada u povijesti Europa lige niti jedna momčad nije uspjela nadoknaditi zaostatak od tri gola na gostovanju za prolazak u knockout fazi, tako da je pred Liverpoolom ogroman izazov u uzvratnoj utakmici i Kloppova momčad se nada kako je spremna ispisati povijest. Gasperini je pak pokazao zašto Klopp tvrdi da je Talijan supertrener i s tri gola prednosti talijanska momčad već je jednom nogom u polufinalu Europa lige.

Slike

UEFA Europa League: Atalanta - Liverpool

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sport

    image
    Pregled sportskih zbivanja u BiH, ali i svijetu.
  • Action Sports World

    image
    Action Sports World takes you to the most exciting locations, adventures and events including freeskiing, mountain biking, climbing and a host of other energetic...
  • X Games

    image
  • Paris Marathon

    image
    Maraton u Parizu je godišnji maraton koji organizira grad Pariz, Francuska. To je maraton s drugim najviše završenih trkača na svijetu, iza maratona u New Yorku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.