OPIS

Ekipa poznatog i izuzetno gledanog serijala mesecima je pripremala istinite priče, a zarad verodostojnog prikaza rekonstrukcija po kojima je emisija i prepoznatjiva, snimanje se obavljalo na brojnim lokacijama, a ovog puta i uz pomoć glumaca.
U novoj sezoni, stižu nam neverovatne istinite priče koje su obeležile rubrike crne hronike domaćih medija. Mašan Lekić će zajedno sa svojom ekipom u novim epizodama doneti priče iz drugačijeg ugla, iz ugla policijskih operativaca koji su se tokom svojih bogatih karijera susretali sa najtežim slučajevima.
""Dosije" će u ovoj novoj sezoni biti i dalje igrano-dokumentarni serijal, ali ovog puta snimili smo ga kao mini-seriju. Igrani segment u “Dosijeu” je zapravo dramatizacija, jer smo sve inspektore, koji su akteri naših priča, a ujedno i naši sagovornici, postavili u to jedno specijalno odeljenje“, najavljuje autor i voditelj serijala Mašan Lekić i dodaje:
"Zločini koje obrađujemo nisu povezani, ali mi smo ih u „Dosijeu“ povezali pa će glumci tumačiti likove inspektora iz čitavog odeljenja, koji rade na najtežim slučajevima“.
Videćemo kako su inspektori marljivo radili na rasvetljavanju ubistava, traganju za serijskim silovateljima i kidnaperima dece, na slučajevima velikih pljački, ali i mnogim drugim kriminalnim radnjama.
"Slučajevi koje obrađujemo potiču iz perioda 80-ih godina prošlog veka i kasnije, sve do danas. Neki od naših sagovornika su i dalje aktivni u službi“, ističe autor i voditelj emisije.
Novu sezonu "Dosijea" otvoriće priča o misterioznom nestanku dvoje dece, zato u četvrtak, 21. marta u 22.20 budite uz program Prve televizije!

Slike

DosijeDosijeDosije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
  • #Javi se kad stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • Srce tame (2019)

    image
    Ova nevjerojatna serija iznosi istinite, zastrašujuće priče u kojima ljubav tone u svoje najmračnije mjesto. Ljubomora, izdaja, želja, požuda, osveta i bijes...
  • Ubojstva na krstarenjima (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.