OPIS

Exploziv od sada možete gledati na programu Prve televizije subotom i nedeljom od 18.50!
Emisija živi već 14 sezona i donosi nam potresne priče zbog kojih vredni reporter na čelu sa urednicima Marijom Prebeg i Dejanom Vučenovićem obilaze Srbiju i region. I to sve u službi običnih ljudi, pojedinaca, čije životne priče novinari emisije prenose iskreno, otvoreno i surovo.
“Ono što izdvaja “Exploziv” su price o ljudima koji žive među nama, a koji zavređuju pažnju da se o njima priča”, ističe urednik Dejan Vučenović.
Promenio se termin emitovanja, pa ćete od 9. marta u pričama “Exploziva” moći da uživate subotom i nedeljom u 18.50 na program Prve televizije!
“Već od subote 9. marta na programu Prve televizije je "Explozivu" u novom ruhu, tačnije, vraćamo se onim kraćim, zanimljivijim, eksplozivnijim pričama, koje su nas i izdvojile od ostalih programa u ponudi”, podseća urednica Marija Prebeg.
“Bavićemo se velikim temama i to na način kako one utiču na običnog čoveka, bilo da su one političke ili društvene, ali bez analitike”, zaključuje urednica.

Slike

ExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExplozivExploziv

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Jedno djelo (2017)

    image
    13 osmominutnih emisija bave se nastankom i značenjem nekoga djela suvremene hrvatske likovne umjetnosti - performansom, instalacijom, slikom, skulpturom ili...
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.