poster

Nogomet, SuperSport HNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, 1.pol.

1. HNL

nogomet, sportski | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Dinamo će na Maksimiru ugostiti Rijeku u 24. kolu SuperSport HNL-a .
U jednoj od turbulentnijih sezona, nevjerojatan uspjeh protiv Betisa je za Plave stigao u pravom trenutku. U goste im dolazi Rijeka, koja igra svoj najbolji nogomet od 2016. godine kada su u toj sezoni osvojili naslov. RIječani ulaze u ovaj dvoboj sa šest bodova prednosti, a Željko Sopić mora pažljivo posložiti svoju momčad kako bi Dinamu pomrsili račune i došli do svog drugog naslova. To neće biti nimalo lak zadatak, jer zagrebačka momčad nije poražena od Rijeke još od konca 2021. godine.
Osim što je Dinamo doživio katarzu nakon Betisa, Hajdukov remi protiv Varaždina u subotu im je došao kao naručen da se u potpunosti približe splitskoj i riječkoj momčadi na vrhu ljestvice. Pobjedom na Maksimiru, Rijeka bi pobjegla na četiri boda prednosti Hajduku i olakšala si put ka osvajanju novog naslova.

Slike

Nogomet, SuperSport HNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, 1.pol.Nogomet, SuperSport HNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, 1.pol.Nogomet, SuperSport HNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, 1.pol.Nogomet, SuperSport HNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, 1.pol.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Belgian Pro League

    image
    Belgijska prva liga A, belgijska Pro liga ili 1A Pro liga, najviše je ligaško natjecanje za nogometne klubove u Belgiji.
  • Clubland

    image
    Clubland je emisija posvećena europskim nogometnim klubovima i donosi vam priče o najboljim igračima, rivalstvima i klupskim tradicijama.
  • Superliga Srbije u fudbalu

    image
    Srpska Superliga je profesionalna liga za nogometne klubove u Srbiji. Na vrhu srpskog nogometnog sustava, to je glavno nogometno natjecanje u zemlji. Liga se...
  • Eliteserien

    image
    Eliteserien je glavna profesionalna nogometna liga u Norveškoj. Natječe se 16 klubova, a liga funkcionira na sustavu promocije i ispadanja s norveškom Prvom ligom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.