OPIS

Pliško je plišani medvjedić uvijek spreman za igru i zabavu. U ovoj zabavnoj pjesmici jedna vesela djevojčica i njezin omiljeni pliško - mediško pravi su tim. Zajedno doživljavaju najšašavije pustolovine. Pliško je puno više od najdraže igračke - s njim sve je igra i nikad nema briga. Zapjevajte i zaplešite uz našu novu pjesmicu Moj pliško.
Tekst, glazba, aranžman: Ines Prajo, Arijana Kunštek, Tihomir Preradović
Pjevaju: Klara Maria Zovak, Božica Topalović, Ariana Stanić
Dizajn likova i animacija: Dea Jagić

Urednik: Ana Macan

Slike

Pjesmica Moj pliškoPjesmica Moj pliško

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kefalica

    image
    U “Kefalici” ćete moći da vidite kako sasvim obična pitanja mogu imati veoma neobične odgovore, naročito kada su upućena deci. Tako će nam devojčice i dečaci...
  • From Night to Day

    image
    Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Sky,Starry Nights,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Moonlight.
  • Tata i ja

    image
    U serijalu predstavljamo zajednički rad tate Domagoja i šestogodišnjeg Tristana kao zabavnu igru kroz koju Tristan uči o svijetu oko sebe. Tristan je znatiželjan...
  • Vrištić

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.