SEZONA: 1

EPIZODA: 169

OPIS

Dinko ipak ne uspije napakostiti Zlatarima, zahvaljujući herojskom otporu Karmen. Ona u jednom trenu čak riskira život ne bi li ih upozorila na njegovu zamku i omogućila im bijeg iz nje. U tom trenu proživi i trenutak iz vizije koja ju je mučila mnogo puta. Ognjan dozna da Nikol želi lijepu haljinu za vjenčanje. Želeći je oraspoložiti, ukrade istu iz butika i poziva Nikol na brod. Tamo joj priredi iznenađenje, no Nikol brzo shvaća da je haljina ukradena. Želi je vratiti u butik, na što Ognjan poludi, i tijekom svađe sporna haljina se pocijepa. Zoran predaje Vuksanovo pismo Miji, te ga ona upozna s njegovom željom da oni budu zajedno. Zoran misli da je to nemoguće, i odlazi. No ne prolazi dugo vremena, i par se nađe u zagrljaju. Dinko, s pištoljem, dolazi pred kuću Zlatar, te doziva Jakova da izađe. Ovaj izlazi ne bi li kupio vrijeme do dolaska policije. Tijekom razgovora, Jakov uspije napasti Dinka te se bore za pištolj. Na kraju oružje završi u rukama Nele, koja pada u napast da se riješi Dinka zauvijek

Slike

Larin izborLarin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.