EPIZODA: 106

OPIS

Na tiskovnoj konferenciji Silvana uvjeri medije da je u vezi s Diegom i da o tome ovisi hoće li se vratiti u Japan ili ostati u Meksiku. Silvana se šokira kad vidi Azul, bijesna je jer je živa i misli da se pretvara. Azul (Ljiljana) je pita zna li tko je jer se ničega ne sjeća, a Silvana joj kaže da je nikad nije vidjela. Silvana se koristi emocionalnim ucjenjivanjem da bi ostala u Diegovoj kući, laže mu da se jako brine za Caty. Diego se naljuti kad vidi naslovnicu novina na kojoj piše da su Silvana i on u ljubavnoj vezi. Silvana glumi zaprepaštenost i kaže Diegu da ima osjećaj da on krivi nju, a uvijek ga je podupirala u svemu, pa i u tome da se oženi drugom iako ga je voljela. Diego joj se ispriča i zahvali joj na vremenu koje posvećuje njemu i Caty. Sestra María kaže Ljiljani (Azul) da govori kao da je psihologinja.

Slike

Ljubav bez granica / serijaLjubav bez granica 02Ljubav bez granica 03Ljubav bez granica 04Ljubav bez granica 05Ljubav bez granica 06Ljubav bez granica 07Ljubav bez granica 08Ljubav bez granica 09Ljubav bez granica 10Ljubav bez granica 11Ljubav bez granica 12Ljubav bez granica 13Ljubav bez granica 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.