poster

Lidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstva

Lidia's Kitchen (2013)


Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 7

EPIZODA: 1

OPIS

U prvoj epizodi sedme sezone Lidija će se prisjetiti omiljenih jela iz djetinjstva i recepata bake Rose. Gledat ćemo kako se pripremaju tršćanske dagnje i tjestenina sa žgvacetom od junetine. Na kraju, Lidia će sa svojom majkom popiti svježi voćni sok.

Slike

Lidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstvaLidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstvaLidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstvaLidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstvaLidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstvaLidijina kuhinja: Žudnja za jelima iz djetinjstva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Przesłuchanie

    image
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Preživeli

    image
    Milan Kalinić sa poznatima razgovara o najtežim trenucima u njihovim životima. Do srži iskreno, bez patetike, motivišuće, jer su sve nedaće – preživeli.
  • Za sva vremena (2011)

    image
    Serijal ''Za sva vremena'' daje priliku našim uglednim muzičarima, glumcima, kompozitorima, novinarima, da pričom o numerama koje su za njih važne i neprolazne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.