SEZONA: 1

EPIZODA: 16

OPIS

Znatiželjni George je majmun bez repa, radoznao, veseo i nestašan, zbog čega često upada u probleme. George živi u gradu s Čovjekom u žutom šeširu. Kad nisu u gradu, prijatelji borave u malenoj kući na selu uz jezero. Čovjek u žutom šeširu Georgea je upoznao u Africi nakon čega ga je doveo u Ameriku i od tada su nerazdvojni prijatelji koji zajedno odlaze u razne avanture. Popularna dječja edukativna animirana serija nastala je prema seriji slikovnica autora H. A. Reya, Margret Rey i Alana Shallecka, uz koju se uz slatkog majmunčića Georgea djeca zabavljaju i uče, dok mu Čovjek u žutom šeširu pokazuje kako svijet funkcionira, kako razlikovati pravo od pogrešnog, dobro od lošeg te kako živjeti u svijetu koji ga okružuje.

Slike

Znatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni GeorgeZnatiželjni George

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.