EPIZODA: 80

OPIS

Julio ljubomoran kaže Arnaldu da mu je Cecilia stalno za vratom i da zaboravlja da treba raditi. Arnaldo je ispriča i kaže da je to zato što je Azul nestala. Arnaldo se šokira kad mu tata kaže da Azul boluje od iste bolesti kao Mauricio i da su je zarazili Evini ljudi da bi ga prisilili da pronađe lijek jer žele proširiti virus i obogatiti se prodajom lijeka. Kaže da je Mauricio to sve znao, ali nije htio ništa reći jer su mu zaprijetili da će nauditi Caty. Mauricio kaže Andrésu da, s obzirom na to da je Eva mrtva, Alfredo Toscano misli da ga više ništa ne sprečava da obavijesti vlasti o virusu. Kaže mu da ga zato treba uvjeriti da je netko drugi, možda još gori od nje, zauzeo njezino mjesto. Silvana se naljuti na Emiliju kad shvati da je ona Azulina prijateljica. Kaže joj da se nada da nije rekla Azul ništa o njezinu životu, a Emilia joj odgovori da je ona prije svega profesionalka. Azul se oduševi kad vidi modele koje je uz njezinu vjenčanicu dizajnirao Diego. Kaže mu da su lijepi, ali zna da je Eva platila Juliju da mu da posao u butiku.

Slike

Ljubav bez granica / serijaLjubav bez granica 02Ljubav bez granica 03Ljubav bez granica 04Ljubav bez granica 05Ljubav bez granica 06Ljubav bez granica 07Ljubav bez granica 08Ljubav bez granica 09Ljubav bez granica 10Ljubav bez granica 11Ljubav bez granica 12Ljubav bez granica 13Ljubav bez granica 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.