SEZONA: 1

EPIZODA: 105

OPIS

Jakov i Lara vratili su se u Split, no Nikša ih ne dočekuje. Tužna Lara ne zna što to znači, pa iz straha odluči provesti još jedan dan s Jakovom. Romantične trenutke dijele na rivi, ali i na fešti koju organizira Tonči povodom izgradnje broda. Kad Jakov pokaže Lari da je brod nazvan po njoj, ona definitvno odlučuje napustiti Nikšu i vratiti se svom kapetanu. Tonči poziva Blanku na slavlje, no ona se boji da njihov odnos više nema budućnosti. Iz ormara vadi košulju koju mu je kupila prije dvadesetak godina za godišnjicu braka, što budi mrska sjećanja njegovog odlaska Neli. No, Tonči ne odustaje od svoje istinske ljubavi te mu se ona na kraju prepušta. Cvitka priznaje Nikol da je Mate kupio njene haljine. Ovo je dirne, te na fešti mladi par pleše zajedno. Nikol saznaje da je novac štedio, i, svjesna koliko je Mate spreman žrtvovati za nju, nježno ga poljubi. Lidija i dalje radi protiv Dinka. Želi ga ocrniti u novinama kako ima ljubavnicu. No, njeni medijski saveznici traže fotografiju kao dokaz. Želeći opušteno razmjeniti nježnosti, Dinko i Lejla odlaze u obližnji hotel. Lidija kreće za njima. Nikša od Alena doznaje kako se Lara vratila s Jakovom, te nije došla kući, već provodi vrijeme s njim. Bijesan i očajan, Nikša odlazi na slavlje samo da bi našao par u nježnom plesu. Siguran da je ovo definitivan kraj, Nikša se onda odluči iskaliti na brodu. Sprema ga se zapaliti, ne znajući da na njemu Nikol čeka Matu. Iako se bori s grižnjom savjesti u Nikši pobjedi bijes i ljubomora, on podmeće požar na brodu “Lara“. Nikša nije svjestan da je Nikol u hangaru. Nikša izlazi iz hangara kad čuje prestravljeni vrisak. Vraća se u hangar i iz gorućeg broda spašava onesvještenu Nikol. Lara obećaje Jakovu da će večeras reći Nikši kako je među njima gotovo i da želi biti s Jakovom. Tada ulijeće Mate i obavještava Laru i Jakova o požaru. Oni pronalaze Nikol kako bez svijesti leži pred gorućim hangarom. Pružaju joj prvu pomoć i zovu hitnu. Nikome nije jasno što se dogodilo. Jakovu se učini da osjeća miris benzina i on posumnja da je netko podmetnuo požar. Lidija se prikrada u hotelsku sobu u kojoj su leila i Dinko s namjerom da ih fotografira. Plan se izjalovi kad je Leila spazi da je netko u sobi. Romantični trenutak Tončija i Blanke prekida Jakovljev poziv. Tonči i Blanka hitro odlaze u bolnicu. Hitna upravo dovozi Nikol kojoj su ustanovljene lakše opekline, ali problem predstavlja to što se Nikol nagutala dima. Prestravljena Nela dolazi u bolnicu i plane kad vidi Blanku. Tonči staje u obranu Blanke, ali Nela ne želi čuti i tjera Blanku iz bolnice. Doktor obavještava Nelu i Tončija da Nikol ima blaži gubitak pamćenja

Slike

Larin izborLarin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.