EPIZODA: 37

OPIS

Flavio pozove Silvanu van. Predloži joj da započnu vezu, no kaže joj da je neće pritiskati jer želi da joj bude lijepo s njime. Diego se posvađa s tatom. Prigovori mu to što je bio u stanju prevariti njegovu mamu i kaže mu da ga je prije poštovao, ali da ga sad više ne poštuje. Kaže mami da joj njegov tata mora objasniti mnoge stvari. Mauricio kaže Leonardi da je Eva zabranila Ceciliji ulazak u kuću jer voli Andrésa, a Azul se zbog toga naljuti na njega. Eva kaže Leandru Burgayu da želi da Diegu da neki posve legalan posao. Kaže mu da ga toliko voli da ga ne želi uvući u tu prljavu organizaciju. Kaže da je zbog Diega spremna sve ostaviti. Burgay kaže Pérezu Castelaru da potraži nekog poduzetnika iz modne industrije koji ima financijskih problema jer Eva Santoro želi pomoći jednom mladiću kojeg voli i zajamči mu da će biti bogato nagrađen. Lucía bijesna izvrijeđa i pljusne Lidiju nakon što je zatekne u Pierovu zagrljaju.

Slike

Ljubav bez granica / serijaLjubav bez granica 02Ljubav bez granica 03Ljubav bez granica 04Ljubav bez granica 05Ljubav bez granica 06Ljubav bez granica 07Ljubav bez granica 08Ljubav bez granica 09Ljubav bez granica 10Ljubav bez granica 11Ljubav bez granica 12Ljubav bez granica 13Ljubav bez granica 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.