EPIZODA: 30

OPIS

Mauricio se iznenadi vidjevši Azul u alkoholiziranom stanju. Ona mu kaže da je ljubomorna na Evu Santoro. Mauricio joj objasni da je Eva vrlo važna osoba u njegovu poslu te da je zadužio Diega da je tetoši, što mu dobro ide jer je Eva fascinirana i to im odgovora. Eva kaže Diegu da je očito da između njega i Azul nešto postoji i pita ga bi li bio u stanju iznevjeriti Mauricija. Diego joj odgovori da je između njega i Azul nešto postojalo, ali da je trajalo samo nekoliko dana te da ne bi iznevjerio Mauricija jer njemu duguje život svoje majke. Cecilia pita Azul je li se već pomirila s Mauriciom. Arnaldo joj kaže da može loše završiti nastavi li se igrati s Diegom i s Mauriciom. Manuel kaže Diegu da mora biti vrlo oprezan s Evom i ne zbližavati se s njome. Mauricio ljutito pita Andrésa da mu objasni zašto prati Diega. Upozori ga da to više ne radi jer je inače mrtav ako Eva to primijeti. Eva kaže Ivánu da joj se Diego jako sviđa. Alfredo kaže Inés da ga zanima druga žena. Ona mu ljutito prigovori što joj, nakon što mu je posvetila 15 godina života, mirno kaže da ga zanima druga. Azul kaže Diegu da je dobio posao samo zato što je spasio Mauriciju život, s obzirom na to da nije dovoljno pametan za tako visok položaj. Eva kaže Azul da se grdno vara.

Slike

Ljubav bez granica / serijaLjubav bez granica 02Ljubav bez granica 03Ljubav bez granica 04Ljubav bez granica 05Ljubav bez granica 06Ljubav bez granica 07Ljubav bez granica 08Ljubav bez granica 09Ljubav bez granica 10Ljubav bez granica 11Ljubav bez granica 12Ljubav bez granica 13Ljubav bez granica 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.