SEZONA: 1

EPIZODA: 79

OPIS

Lara je došla obračunati se s Dinkom, no, Dinko ju uspijeva izbaciti iz takta ali i svog ureda. Nikša je uplašen da će Dinko Lari reći o njegovoj izdaji Jakova te ju moli da više ne razgovara s Dinkom. Lara je u potpunom rasulu kad sazna da će Jakov biti izručen južnoafričkoj policiji već isti dan, čemu svjedoči njena majka, Mija. Na Alenovu sugestiju, Nikša moli Laru da Jakovljevu kaznu gleda kao mogući korak naprijed u njihovom braku te Lara nevoljko pristaje. Našavši se u bezizlaznoj situaciji, Leila odluči počiniti samoubojstvo. Leilu spašava Dinko koji je očaran lijepom strankinjom. Tonči i Nela proživljavaju blizak trenutak dok čekaju Jakovljevo izručenje. Neli se slama srce dok se oprašta sa svojim sinom. Iznenadno se pojavljuje Zoran koji tvrdi da ima ključ za spas Jakova. Zoran stiže u zadnji čas i upijeva otkazati Jašino izručenje u Južnoafričku republiku na temelju žalbe u kojoj tvrdi da je Jakovu u Cape Townu ugrožen život. Nela i Tonči oduševljeni su tom viješću ali Zoran ih upozorava da ih tek sad čeka prava borba. Jašino suđenje bit će održano u Splitu i moraju pripremiti čvrstu obranu. Zoran im govori kako će jedan od ključnih svjedoka biti Leila, a drugi Lara. Tonči se zabrine hoće li Leila pristati na svjedočenje nakon što se jučer neugodno izvikao na nju. Jakov se naprotiv brine za Larinu dobrobit. Moli Zorana da ju ne uzima za svjedokinju, a Zoran ga pokušava uvjeraviti koliko je Larino svjedočenje važno. Leila se budi u kući Zlatar. Dinko se šokira kad sazna koga je doveo u kuću

Slike

Larin izborLarin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.