SEZONA: 1

EPIZODA: 61

OPIS

Nikša optužuje Jakova da je kriv za ponovni Vjerin nestanak. Jakovu je dovoljno teško jer i sam osjeća grižnju savjesti i ponovno se fizički obračuna s Nikšom. Njihovu tuču zaustavlja Tonči koji ih moli da se saberu. Očajna Lara polako gubi svaku nadu da će pronaći sina i moli Karmen može li svojom intuicijom predosjetiti gdje bi Zlaja mogao biti. Karmen se koncentrira ali vidi samo znak križa. Za to vrijeme Vjera se sakrila kod sestara Dominikanki u samostanu. Sestra Domenika koja je primila Vjeru shvaća da je dijete teško bolesno i govori Vjeri kako bi ga morala odvesti u bolnicu. Vjera kaže da to ne može učiniti jer će je u tom slučaju pronaći nasilni suprug i ubiti i nju i dijete. Nela se pokušava domoći diskriminirajućih dokumenata u uredu gradonačelnika. Napokon joj to polazi za rukom. Predaje Maru dokumente i kaže mu da odmah objavi saznanje svim splitskim medijima. Potraga za Zlajom se nastavlja. U potrazi sudjeluje čitava Zlajina uža i šira obitelj ali čini se kako nikako ne mogu naići na pravi trag. Istovremeno u samostanu malom je Zlaji sve lošije. Sestra Domenika inzistira da ga se odmah odvede u bolnicu jer sumnja na upalu pluća. Kako se Vjera i dalje protivi tome sestra shvaća da s Vjerom nešto nije u redu. Na prevaru odnosi malog Zlaju u bolnicu. Karmen i Alen napokon pronalaze šupu u kojoj se skrivala Vjera sa Zlajom. Nakon što u šupi pronađu lijekove shvate da je Zlaja bolestan i svi se još više zabrinu

Slike

LARIN IZBORLARIN IZBORLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04LARIN IZBORLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.