poster

Loše obrazovanje

BAD EDUCATION (2012)

komedija | UK

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Komedija o učitelju koji je djetinjastiji od svojih učenika. Alfie Wickers (Jack Whitehall) otmjeni je mladi profesor povijesti u izmišljenoj srednjoj školi Abbey Grove u Hertfordshireu.
Jack Whitehall piše i glumi u seriji „Loše obrazovanje“ koja prati Alfieja, najgoreg učitelja kojeg je britanski obrazovni sustav ikad vidio i djetinjastijeg od svojih učenika. Unatoč očitim manama, Alfiejev položaj u školi stabilan je zahvaljujući ravnatelju Fraseru, koji tragično priželjkuje da je cool kao Alfie. On je učitelj koji želi biti svačiji najbolji prijatelj i sklon je velikim i veoma javnim nezgodama. Tu je i gđica Gulliver, profesorica biologije i zjenica Alfiejeva oka. Njoj je duboko stalo do škole i učenika. Zamjenica ravnatelja Pickwell nije toliko uviđavna. Ona je profesorica „stare škole“ i ne podnosi svoje mlađe kolege. Drži stegu i želi vratiti kreacionizam u nastavni program te bi najviše voljela školu bez djece!

Slike

Loše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.