SEZONA: 1

EPIZODA: 43

OPIS

Nela zatiče Nikšu sa Zlajom u rukama. Spočitava Lari na lošem odgoju i nebrizi (stranci odgajaju njenog unuka). Lara smiruje incident, brani Nikšu, ali se sažali nad Nelom. Ipak je ona Zlajina Baka. Nikša se trudi oko Lare i Zlaje. Oni provode sve više vremena zajedno i zbližavaju se. Tonči je u pritvoru. Inspektor ga smiruje, nakon Točijevog prozivanja policije, i govori mu da ga puštaju pod uvjetom da netko jamči za njega. Tonči odluči pozvati Blaknu. Na telefon mu se javlja Ivo što Tončija obeshrabri u pokušaju obnavljanja neprežaljene ljubavi. Blanku muči grižnja savjesti zbog Dinka i to je koči u odnosu s Tončijem. Neline bunde su nestale. Divlja po kući. Izvrijeđa Dinka i Anđelu, koja joj kaže da ih je, zbog besparice, dala Cvitki (Nelinoj majci), na plac (da ih ova proda). Nela odlazi do Cvitke i osim tragičnog susreta s majkom (koju također izvrijeđa), osramoti se pred cijelom tržnicom (padne preko bundi). Nikol, nakon emocionalnog kraha u Anđelinom naručuju, pokušava zadržati „idiličnu“ vezu s Danijelom (prešućuje da ga je vidjela u preljubu s Gogom). No, saznaje da je Goga Danijelova nova tajnica. Leila je spazila brod na obzoru i svim silama pokušava spriječiti Jakova da ga vidi. Kad Jakov, presretan, ipak ugleda brod i zapali signalnu vatru, Leila ju ugasi golim rukama, pri čemu zadobije opekline. Jakov je očajan, jer im je Leila uništila jedinu priliku za spas. Ona mu objašnjava da je to napravila zbog silne ljubavi (želi ostati na otoku, kako ga ne bi izgubila). Jakov se sažali

Slike

Larin izborLarin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.