poster

Mayday: Tajna crne kutije

Mayday (2016)

reality show | Kanada

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 16

EPIZODA: 5

OPIS

Zrakoplovi se smatraju jednim od najsigurnijih vrsta prijevoza. Nesreće su rijetke, no ljudska pogreška i mehanički kvarovi obilježili su avijatičku povijest katastrofalnim posljedicama i velikim brojem žrtava. Kanadska dokumentarna emisija "Mayday: Tajna crne kutije" ovdje je da nam razjasni kako su se ove nesreće dogodile. Ova serija već dugi niz godina gledatelje upoznaje sa zrakoplovnim nesrećama putem napetih i dramatičnih rekonstrukcija stvarnih nesreća, otmica, požara i ostalih kriza povezanih sa zrakoplovima na temelju podataka iz crnih kutija, a dramski karakter postignut je brojnim svjedočanstvima preživjelih i članova obitelji poginulih. U posljednjih deset godina u svijetu je bilo čak stotinjak zrakoplovnih nesreća u kojima su poginule tisuće ljudi. Iako je letenje jedan od najsigurnijih načina prijevoza, vijest o zrakoplovnoj nesreći uvijek iznova šokira svijet. Potraga za odgovorima o krivcu za nesreću nikada nije lagana, a stručnjaci čiji je posao shvatiti što se zapravo dogodilo, ujedno tragaju i za načinima sprječavanja strašnih tragedija u budućnosti. Emisija "Istrage zrakoplovnih nesreća" govori o zapanjujućim preživljavanjima, velikim nesrećama i nekim od najtragičnijih događaja u povijesti zrakoplovstva. Gledatelji mogu vidjeti službene snimke i dokumente, najsuvremenije računalne animacije, razgovore sa svjedocima, preživjelima te zrakoplovnim stručnjacima. Ovi događaji pomogli su da se uvedu nove mjere i standardne procedure u zrakoplovnoj industriji zbog kojih je letenje danas sigurnije. Stručna rekonstrukcija događaja i računalno obrađene slike pomažu u stvaranju emisije, kao i stručna svjedočanstava koja dodatno pojašnjavaju razloge zbog kojih je došlo do fatalne nesreće.

Slike

Mayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutijeMayday: Tajna crne kutije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.