poster

Udružena braća

Band of Brothers (2001)

drama, ratni, povijesni, akcija | SAD, UK

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Bili su obični ljudi upleteni u najnevjerojatniji konflikt u povijesti. Tom Hanks, Steven Spielberg i HBO predstavljaju priču o satniji E – elitnoj skupini američkih padobranaca koji su izveli nevjerojatne podvige u 2. svjetskom ratu. Važan događaj za HBO i televiziju, „Združena braća“ desetodijelna su miniserija temeljena na popularnom publicističkom djelu Stephena E. Ambrosea o američkoj padobranskoj jedinici iz 2. svjetskog rata poznatoj kao satnija E. Počevši od njihove rigorozne obuke u vojarni u Georgiji 1942., miniserija prepričava čudesne podvige ove trupe dobrovoljaca koji su se padobranima spustili u Francusku u rano jutro Dana D 1944., predvodili Rajnsku i Market-Garden ofenzivu, borili se s nacistima u Bastogneu i Ardenima te osvojili Hitlerovo „neosvojivo“ Orlovsko gnijezdo u Berchtesgadenu 1945.

Slike

Udružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braćaUdružena braća

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.