poster

Vera

Vera (2019)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 9

EPIZODA: 4

OPIS

Hvaljena britansku kriminalističku seriju u kojoj naslovnu ulogu tumači Brenda Blethyn, dobitnica je brojnih uglednih glumačkih nagrada (Zlatni globus, BAFTA, nagrada za najbolju žensku ulogu na festivalu u Cannesu, strukovne nagrade britanskih i američkih filmskih i TV kritičara, i brojne druge). U seriji snimljenoj prema romanima slavne Ann Cleeves Brenda Blethyn igra višu inspektoricu Veru Stanhope. U četiri epizode prve sezone Vera i njezini suradnici suočeni su s nizom izazova i rješavaju zamršene slučajeve među kojima su: slučaj mladića koji je pronađen ubijen u kadi okružen cvijećem, ubojstvo jedne tinejdžerice iz prošlosti, ubojstvo žene u northumberlandskoj zabiti i slučaj žene koja je okrutno ubijena u živici.
Serija kombinira prelijepo snimljene krajolike i napetu atmosferu, a u svakoj intrigantnoj priči pratimo i Verinu unutarnju borbu u kojoj otkriva skrivene istine o svojoj prošlosti koje prijete da joj zauvijek promijene život.

Slike

VeraVeraVeraVeraVeraVera 01Vera 02Vera 03Vera 04Vera 05Vera 06Vera 07Vera 08Vera 09Vera 10Vera 11Vera 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.