SEZONA: 2

EPIZODA: 57 - Serijski program

OPIS

Turkan, Donuš i Derja su tri sestre. Jedna od njih je poznata po svojoj ljepoti, druga po skromnosti, a treća po svom buntovničkom duhu, ali sve tri su i veoma bliske. Iako sanjaju iste snove kao i njihovi vršnjaci, njihova budućnost i prošlost ih neće ostaviti na miru niti će sreća biti uvijek na njihovoj strani.
Tri sestre žive sretno sa svojim roditeljima. Međutim, nakon udaje Turkan tamni oblaci će se nadviti nad ovu skladnu porodicu. Od tog trenutka više ništa neće biti isto. S jedne strane, Turkan pokušava sakriti da je nesretna u braku, u životu i u dvorcu kao iz bajke. S druge strane, Donušin život se okreće naglavačke zbog velike tajne iz prošlosti. Istovremeno, Derja će krenuti naizgled putem bez povratka. Sretan i jednostavan život triju sestara pretvara se u katastrofu nekim neželjenim događajima.
Sadik i Nesrin, njihovi roditelji, ponekad će gubiti sebe u svemu tome. Ali gubit će i jedno drugo kako bi spasili kćerke s ruba litice na kojem su se našle. Da bi se sestre spasile iz situacija u kojima su se našle i da bi one i njihovi roditelji ponovo biti sretni, potrebni su snaga i jedinstvo porodice, a prije svega, ljubav.

Slike

Tri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestreTri sestre

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.