SEZONA: 3

EPIZODA: 3

OPIS

Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres, a show će nam donijeti i dašak glamura u svakodnevne živote - plesom ćemo ovog proljeća slaviti život! U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje.

Slike

Ples sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa ZvijezdamaPles sa Zvijezdama

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zlatna groznica: Brzaci (2018)

    image
    Duboko u srcu aljaške divljine krije se zlato, ali pronaći ga mogu samo oni koji su dovoljno odvažni da se prihvate tog opasnog i prljavog posla. U ovoj seriji...
  • Svijet brzine

    image
    Emisija posvećena svim ljubiteljima brzine i adrenalina! U emisiji "Svijet brzine" saznajte sve novosti iz svijeta auto-moto sporta.
  • Sve u svemu

    image
    Šarmantna Marija Kilibarda ispuniće nam subotnje popodne svojom novom emisijom.
  • Ženska posla sa Ninom

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.