poster

Krimi matineja: Ružmarin i majčina dušica

ROSEMARY AND THYME 2 (2003)


Ocjena korisnika: 2/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 4

OPIS

Rosemaryina stara školska prijateljica Dorothy poziva vrtlarice u svoju kuću na Francuskoj rivijeri kako bi joj pomogle 150-godišnjem vrtu vratiti nekadašnji sjaj i otvoriti ga za javnost. Ali jedan od Dorothyinih susjeda, James Pretty, žestoko se protivi dolasku hordi posjetitelja. Iznenada Dorothyna muža Kaspera pronalaze mrtvog, ukraden je vrijedan komad srebrnine, a James Pretty tvrdi da je svjedočio zločinu.

Slike

Krimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušicaKrimi matineja: Ružmarin i majčina dušica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.