poster

Normalan život

Normalan život (2008)

magazin | Hrvatska

OPIS

Asistivna tehnologija - nova tehnološka pomagala za komunikaciju djece s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, tema je emisije ovoga tjedna. Gost je prof. dr. sc. Miroslav Vrankić iz Rijeke, osnivač tvrtke E - Glas koja se bavi razvojem asistivne tehnologije. O unapređenju kvalitete komunikacije sa svojim djetetom, zahvaljujući asistivnoj tehnologiji, svjedočit će i jedan roditelj.
U sklopu emisije vidjet ćemo i reportažu u povodu Međunarodnog tjedna gluhih o tehnologiji 3D naočala za gluhe i nagluhe osobe te reportažu o "euritmiji" - metodi koja u komunikaciji sa svijetom pomaže osobama s autizmom, a snimljena je u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu, u Međimurju, rodnom mjestu dr. Steinera.

Voditelj: Ana Tomašković

Slike

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.