poster

WWE Smackdown: Pro-hrvanje

WWE SmackDown! (1999)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1344

OPIS

Poput „Raw“, bratski WWE „Smackdown” spektakl nešto je mlađi te se prikazuje od 1999., ali je jednako popularan te se održao u 163 arene, 148 gradova širom svijeta, slaveći svoju 900. epizodu u 2016. Prvobitni set na “Smackdownu” uključivao je ulaz i pozornicu ovalnog izgleda s ogromnim titantron ekranima, na kojima se pokazivao ulaz boraca i svirale su se pjesme kečera, po čemu se „Smackdown“ razlikovao do “Rawa”. Jedna od legendi WWE i „Smackdowna“ je Dwayne Johnson, u ringu poznatiji kao The Rock, često je znao govoriti da je on vladar „Smackdowna“ jer je show dobio naziv prema njegovoj uzrečici "Layeth the smackdown", no s tim se sigurno neće složiti John Cena, koji je od 2001. sudjelovao u WWE, s vremenom se upustio u repersku karijeru, koju je fino ukoregrafriao u svoj kečerski lik, što mu je donijelo i dodatnu atrakciju u „Smackdownu“, da bi kasnije preuzeo drugačiji ulogu pa je prozvan najsvestranijim kečerom ikada, a po mnogima i jednim od najvećih svih vremena.

Slike

WWE Smackdown: Pro-hrvanjeWWE Smackdown: Pro-hrvanje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • ATP World Tour Uncovered (2015)

    image
    ATP World Tour Uncovered je emisija koja navijačima pruža neusporediv pristup iza kulisa najuzbudljivijih teniskih igrača i turnira na svijetu. Svaka epizoda...
  • Abu Dhabi Grand Slam

    image
    Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu World Tour (poznat kao Abu Dhabi Grand Slam) je serija međunarodnih turnira brazilskog jiu-jitsua, koji se održavaju svake godine,...
  • UEFA Europa League

    image
    UEFA Europska liga je drugo najvažnije europsko klupsko nogometno natjecanje u kojem sudjeluju 32 momčadi podijeljenih u osam skupina.
  • GT World Challenge America

    image
    GT World Challenge America je sjevernoamerička serija auto utrka pokrenuta 1990. godine od strane Sports Car Club of America.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.