SEZONA: 2

EPIZODA: 6

OPIS

U ovoj humorističkoj seriji pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.
Mileva se telefonom uključila u kviz koji se emituje na jutarnjem televizijskom programu.
Ona očekuje i veliki dobitak od učešća u kvizu, ali finalno pitanje je toliko teško da Mileva ne zna ispravan odgovor. Mileva je zbog toga veoma razočarana. Komšinica Cveta je teši i traži od Mileve da je posavetuje u vezi sa sinom, Mikicom, koji je u emotivnoj vezi sa policajkom koja ima dete. Cveti se to nikako ne dopada i želela da bi da što pre raskine tu vezu za koju veruje da nema perspektivu.
Režiju ove humorističke serije potpisuje Elmir Jukić. Milevu igra Olga Odanović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Slike

Radio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio Mileva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zauvijek susjedi (2007)

    image
    Radnja ovog urnebesnog sitcoma vrti se oko dva para i njihove djece, ženskara ‘Grofa’, budalastog umirovljenika zvanog Koma i tri mlade vrlo seksipilne djevojke....
  • Gaming Show (In My Parents Garage) (2014)

    image
    Three teens create a YouTube channel devoted to gaming while doing celebrity interviews and video game reviews.
  • Hotel sa sedam zvezdica (2002)

    image
    Naziv serije je asocijacija na sedam glavnih likova, sedam radnika starog beogradskog hotela koji je sjecište sumnjivih tipova i paravan za razne mutne poslove....
  • The Shameless Three (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.