SEZONA: 2

EPIZODA: 3

OPIS

U ovoj humorističkoj seriji pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.
Mileva ubeđuje ćerku Nataliju da je krajnje vreme da pronađe muškarca koji će da joj pomogne da se izvuče iz svakodnevne učmalosti u kojoj se nalazi.
Savet za svoju ćerku traži od psihijatra, doktora Marića, koji živi u njihovoj zgradi. Doktor Marić veruje da će Natalija sigurno da sretne nekoga u koga će da se zaljubi. Milevi to nije dovoljno. Misli da bi bilo najbolje da ona nešto preduzme i pronađe odgovarajućeg muškarca za Nataliju.
Režiju ove humorističke serije potpisuje Elmir Jukić. Milevu igra Olga Odanović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Slike

Radio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio Mileva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
  • Novac od stranca (2012)

    image
    Emisija u kojoj voditelji izazivaju slučajne "takmičare" da izvode improvizovane šale za novac.
  • Naša mala redakcija (2002)

    image
    Kako izgleda radni dan u jednoj novinskoj redakciji? Zgode i nezgode zaposlenih u novinskoj redakciji "Panorama".
  • Otvorena vrata (1994)

    image
    Katarina Andjelic, nicknamed "Cakana", lives with her two children, her brother Bata, and his daughter. She is an sculpture and painting artist, but there are not...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.