SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Liam's Story

OPIS

Dok Liam ide prema sudnici gdje će mu odlučiti sudbinu, osjeća dubinu mržnje i agonije koja izbija iz pogleda njegovih bližnjih.
Liam Black (Andy Serkis) vozi taksi. Kockar je i očajnički želi pobjeći od trzavica kojima je izložen u životu i braku. Jednog dana na aerodrom odveze Emmu Croft (Jodie Whittaker) koja ga očara. Ona je agentica za nekretnine na putu na konferenciju, mlada i puna života. Daje joj svoju posjetnicu i kaže da ga slobodno nazove u bilo koje doba, a to doista i misli.
Kao i obično, Liam nema ni novčića, ali treba dar za kćer Katy (Mia Smith) koja se upravo upisala u vrhunsku školu. Oportunistički provaljuje u Emmin prazni stan i krade njezin laptop, a i ogrlicu koju daruje kćeri.
Ali njegova očaranost Emmom prerasta u nešto kompulzivnije i opasnije. Kad Emma nazove s aerodroma, usplahirena nakon što joj je majka javila da joj je netko provalio, Liamu se pruža prilika da joj se slatkorječivo uvuče u život.
Obitelj Black ima se čime ponositi. Liam i njegova supruga Roz (Neve McIntosh), koja boluje od multiple skleroze, prate kćer u novu elitnu školu koju će odsad pohađati. Liam svima govori koliko želi da mu kći bude uspješna, za razliku od njega.
Liamova preokupacija Emmom postaje opsesivna. Izmisli sebi novu prošlost u koju ona povjeruje. Ali kad otkrije da njezin dečko Neil (Tom Ellis) nije onakav kakvim se prikazuje, Liam se domisli kako da ih zavadi, međutim, neobuzdani nagoni koji ga pokreću vrtoglavom brzinom dovode do tragedije.
Dok tako sjedi u sudnici, hoće li porota Liama proglasiti krivim prema svim točkama optužnice?

Slike

OptuženiOptuženiOptuženiOptuženi 01Optuženi 02Optuženi 03Optuženi 04

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Murdochove misterije (2008)

    image
    Serija s radnjom smještenom u Toronto 1895. godine istražuje intrigantni svijet Williama Murdocha (Yannick Bisson, Sue Thomas F.B. Eye), naočitog mladog detektiva...
  • Sherlock i Watson (2012)

    image
    U ovoj ekranizaciji Conan Doyleovih priča, radnja je smještena u New York, a uloga Sherlocka je pripala britanskom glumcu Jonnyju Lee Milleru dok je Watson po...
  • Dijagnoza ubojstvo (1993)

    image
    Dr. Mark Sloan (Dick Van Dyke) doktor je na odjelu interne medicine središnje bolnice u Los Angelesu, a također i specijalist u rješavanju ubojstava. U istragama...
  • Mesto zločina: Vegas (2021)

    image
    Facing an existential threat that could bring down the Crime Lab, a brilliant team of forensic investigators must welcome back old friends and deploy new...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.