SEZONA: 1

EPIZODA: 24

OPIS

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u "Survivor" stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!
S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Slike

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Traljav posao (2014)

    image
    U svijetu u kojem je ljepota u oku promatrača,a plastične operacije su jednostavno rješenje problema, potraga nekih ljudi za savršenstvom neki put ih ostavlja s...
  • Kraljevi ruševina (2012)

    image
    Robert Kulp i Mike Whiteside - suvlasnici su premijerne tvrtke arhitektonskih operacija spašavanja i preuređivanja kuća i zgrada osuđenih na rušenje. Njihov je...
  • Prave kućanice s Beverly Hillsa (2010)

    image
    A reality series that follows some of the most affluent women in the country as they enjoy the lavish lifestyle that only Beverly Hills can provide.
  • Lista Flayevih (2019)

    image
    Food Network host Bobby Flay and his daughter Sophie hit the streets in search of the greatest local dishes around.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.