SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Helen, koju su na prijevaru dovukli, isprva odbija surađivati, ali onda obeća da će ih odvesti do sljedeće anomalije. Ona je ispod nogometnog igrališta i iz nje izlaze ljupke male ptice dodo. Ali nisu baš tako nevine. Svaka od njih nosi opasnog nametnika... Proširila se vijest da se u stanu u jednoj zgradi nalazi čudovište. Specijalne jedinice sve pretraže, a uz njih su Cutter, Connor i Stephen. Oni ulaze u kupaonicu i nalaze udava. Dok Stephen i Abby pokušavaju zmiju utjerati u vreću, Connor pita Abby može li prespavati kod nje, na što ona nesvjesno pristane. U međuvremenu, u strogo čuvanom krilu Ministarstva unutarnjih poslova Claudia i Lester pokušavaju iz Helen izvući informacije o anomaliji. Ona pristane sve reći Cutteru, ali poslije ga optuži da ju je izdao. Helen još doda da bi čopor sabljastih mačaka mogao ući kroz anomaliju te da će ih ona odvesti do nje. Tom i Duncan iskrcaju Connora ispred Abbyna stana otkrivajući da su označili njegovu torbu uređajem za praćenje. Connor se raskomoti kod Abby, no ubrzo stiže Stephen koji ih obavijesti o najnovijem stanju anomalije.

Slike

PraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorjePraskozorje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.