poster

Fudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - Mexico

2022 FIFA World Cup

nogomet, sportski | Katar

OPIS

Svjetsko prvenstvo u nogometu koje se održava u Kataru, 22. je po redu te je ujedno i drugo po redu na azijskom kontinentu, koje je unatoč kontroverzama i dalje glavna tema svih razgovora.

Slike

Fudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - MexicoFudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - MexicoFudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - MexicoFudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - MexicoFudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - MexicoFudbal - Kvalifikacije za SP (CONCACAF): Salvador - Mexico

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • UEFA Europa Conference League

    image
    UEFA Evropska konferencijska liga (engleski: UEFA Europa Conference League, skraćeno UECL) jest godišnje takmičenje koje je UEFA započela 2021. za evropske...
  • Liga budućih šampiona

    image
  • Süper Lig

    image
    Süper Lig je turska profesionalna liga za nogometne klubove. To je najviši rang turskog nogometnog ligaškog sustava i vodi je Turski nogometni savez.
  • 2. Bundesliga

    image
    2. Fußball-Bundesliga je druga njemačka nogometna liga. Nalazi se na drugom stupnju Njemačkog nogometa, odmah poslije 1. Bundesliga. Liga je osnovana 1974. godine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.