poster

Romano Bolković - 1 na 1: Josip Aladrović

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Josip Aladrović, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, osnovnu školu završio je u Pleternici, gimnaziju u Požegi, a studij je nastavio u Zagrebu. Diplomirani je ekonomist. Ravnateljem Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje postao je 2017. godine. Prethodno je bio regionalni direktor za korporativne klijente Croatia osiguranja.
S ministrom Aladrovićem razgovaramo o nacionalnom planu oporavka i otpornosti, o projektima koji su pripremljeni za financiranje kroz NPOO, o uvođenju eura te prednostima uvođenja eura, o inflaciji i standardu građana, rastu plaća i mirovina, dramatičnim demografskim promjenama i mirovinskom stupu, vraćanju iseljenika i nužnim reformama, situaciji na tržištu rada, programima kreiranja radnih mjesta u postsezonskom periodu, malim i srednjim poduzetnicima, pomoći za velike gospodarstvenike, mladima i tržištu rada te novom Zakon o radu i nacionalnoj strategiji suzbijanja neprijavljenog rada.

Slike

Romano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip AladrovićRomano Bolković - 1 na 1: Josip Aladrović

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Ni crno ni belo

    image
  • Пресечна точка

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.