poster

Betty i njezine dijagnoze (4B)

Bettys Diagnose (2015)

drama | Njemačka

EPIZODA: 2

OPIS

Hanna i Talula zateknu se na mjestu prometne nesreće i pritom upoznaju zgodnog muškarca koji pruža prvu pomoć. Hanna je iznenađena kad se neznanac odveze s njom u kliniku. Betty nestrpljivo iščekuje novog šefa odjela koji danas počinje raditi. No zbog dana prepunog posla i obveza dr. Stern joj neprestano izmiče. Kad ga Betty napokon ugleda, ne može se načuditi.

Slike

Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)Betty i njezine dijagnoze (4B)

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.