Olimpijsko popodne


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Specijalna emisija "Olimpijsko popodne" svakoga dana od 23. jula do 8. avgusta donosi ekskluzivne sportske vesti iz Tokija direktno u studio Radio-televizije Srbije.
Dragana Kosjerina, Aleksandar Stojanović i Stefan Popović će se svakoga dana tokom trajanja Olimpijskih igara, u terminu između 16 i 17 časova (u zavisnosti od prenosa takmičenja iz Tokija) javljati gledaocima iz studija RTS-a u kolažnoj emisiji "Olimpijsko popodne".
Emisija se bavi najaktuelnijim olimpijskim dešavanjima - zahvaljujući ekipi Radio-televizije Srbije koja se nalazi u Tokiju redovno ćemo imati izveštaje o svim događajima na borilištima i van njih. Uz direktna uključenja sa lica mesta, ekskluzivne vesti i komentare, pratimo i razgovore sa gostima u studiju, kao i zanimljive priloge koji nas upoznaju sa dalekim Japanom, pravilima i istorijatom Olimpijskih igara.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.