Dan domovinske zahvalnosti: prigodna emisija


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

U povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja Hrvatska televizija priprema specijalnu emisiju, prijenos uživo iz Knina, na HTV1 i HTV4.
Naši reporteri, Borka Juras Slamić, Edi Škovrlj, Petar Vlahov i Hrvoje Gunjača, javljat će se iz Knina sa sudionicima proslave kojih je i ove godine zbog epidemioloških mjera ograničen broj. Uključit ćemo se uživo s tri pozicije: kninske tvrđave, gradskog Trga Ante Starčevića i nogometnog stadiona NK Dinara gdje će se održati središnja proslava.
Donosimo reportaže Martine Klaić i Vladimira Brnardića u kojima podsjećamo na povijesne trenutke oslobađanja Hrvatske i heroje Domovinskog rata. Sudionici Oluje ispričali su svoja sjećanja pred našim kamerama.
Ivona Ramadža s braniteljima iz različitih dijelova Hrvatske kreće u tradicionalni planinarski pohod Putovima Oluje. Radi se o svojevrsnoj posveti ratnicima koji su prešli taj put i činu zahvalnosti onima koji su na njemu poginuli.
Hrvoje Gunjača donosi priču o mladim perspektivnim sportašima Knina. U kakvim uvjetima vježbaju, čemu se nadaju, što misle o odnosu države prema gradu Kninu?
Voditelj prijenosa je Branko Nađvinski, koji razgovara s gostima.

Urednik: Ana Jelinić
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.