poster

Nesreća: Padala su tijela (1. dio)

Nesreća (2019)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Arsen Oremović

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 3

OPIS

Sudar putničkih aviona, britanskog Tridenta i slovenskog DC-9, iznad Vrbovca 1976. godine bio je prvi takav slučaj u povijesti zrakoplovstva. Poginulo je ukupno 176 ljudi. Prvi dio bavi se mjestom na koje su pali zrakoplovi, upoznajemo britansku i hrvatsku obitelj koje su izgubile svoga člana (oca, muža, brata) te svjedoke u selima Gaj i Dvorišće kojima su ljudi i predmeti padali u dvorišta.
Autor glazbe: Toni Starešinić

Scenarist:
Producent: Maja Vukić
Urednik: Leon Rizmaul

Slike

Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)Nesreća: Padala su tijela (1. dio)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • Aerodrom u Dubaiju (2013)

    image
    Serijal Aerodrom u Dubaiju donosi neviđen pristup najprometnijoj zračnoj luci za međunarodne letove na svijetu, domu Emiratesa, jedne od najvećih svjetskih...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.