poster

Hrvatska moj izbor: Dino i Moto

Hrvatska, moj izbor

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Serija dokumentarnih emisija predstavlja iseljenike - povratnike, ali i strance koji su upravo Hrvatsku odabrali kao mjesto za život. Među njima su poduzetnici, odvjetnici, znanstvenici, umjetnici i novinari, koji otvoreno i iskreno progovaraju o tome što ih tišti, a što veseli.

Slike

Hrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i MotoHrvatska moj izbor: Dino i Moto

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Lovci na blago Drugog svjetskog rata (2017)

    image
    Stephen Taylor, vodeći britanski amaterski istraživač Drugog svjetskog rata, udružuje snage sa Suggsom, frontmenom benda "Madness", te zajedno otkrivaju i...
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.