EPIZODA: 1

OPIS

G. Humphries se bavi čitanjem iz dlana. G. Grainger se nađe u neprilici kada odbije usvojiti novu shemu upravljanja. Satnik Peacock dobiva jubilarnu nagradu - ključ toaleta za upravu! G. Lucas se pravi da je bolestan kako ne bi morao raditi, ali to mu se obije o glavu. U robnoj kući u tijeku je njemački tjedan, no nisu svi oduševljeni time. Šire se glasina da će g. Grace zaprositi jednu od prodavačica i svi se pitaju tko bi to mogao biti. Ogorčenje doseže vrhunac kad zbog preuređenja odjel ženske i odjel muške odjeće moraju dijeliti prostor. G. Grace smatra da će se prodaja poboljšati ako robna kuća dobije novi izgled.
G. Humphries ima priliku pokazati svoje umijeće čitanja iz dlana kad se oslobodi mjesto g. Rumbolda, a satnik Peacock, gđa Slocomb i g. Grainger se natječu za njegov položaj. Vjerujući da im može proreći sudbinu iz dlana, g. Humphries iznosi neočekivana predviđanja za svakoga člana osoblja.
Autori i scenaristi: Jeremy Lloyd i David Croft

Slike

Jeste li posluženi? (8B)Jeste li posluženi? (8B)Jeste li posluženi? (8B)Jeste li posluženi? (8B)Jeste li posluženi? (8B)

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.