Oslo: Eurosong - finalna večer: prijenos

Režiser: Tvrtko Grgić

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Izravno iz Telenor Arene u Oslu HTV večeras prenosi veliko finale 55. izbora za Pjesmu Eurovizije. Na ovogodišnjem Eurosongu nastupa 39 zemalja. U dvije polufinalne večeri od 34 polufinalista 20 će se plasirati u finale, gdje će nastupiti zajedno s predstavnicima zemlje domaćina - prošlogodišnje pobjednice Norveške, kao i četiri zemlje koje u finale ulaze izravno, a to su Njemačka, Francuska, Španjolska i Velika Britanija. Redoslijed nastupa u finalu odredit će se ždrijebom nakon polufinala.
Glazbeni spektakl u Telenor Areni pratit će preko 125 milijuna gledatelja diljem Europe i svijeta, a kroz program će nas voditi Nadia Hasnaoui, Erik Solbakken i Haddy N'jie.
Tijekom finala za svoje favorite glasuju gledatlji svih 39 zemalja sudionica, a razdoblje glasovanja po prvi se put otvara s početkom prve pjesme i završava približno 15 minuta nakon završetka zadnje pjesme. Uz telefonske glasove gledatelja natjecatelje ocjenjuje i peteročlani žiri svake zemlje. Nakon finala rezultati glasovanja bit će dostupni na www.eurovision.tv .

Hrvatski gledatelji mogu glasovati telefonom i/ili SMS-om.
- Telefonom: 061 54 + redni broj pjesme (01 - 25)
- SMS-om: 66760 (s porukom "pjesma 01" do "pjesma 25")
Gledatelji pojedine zemlje ne mogu glasovati za svoje predstavnike.
Cijena poziva je 3,66 SMS; 3,69 fiksna mreža i 4,98 mobilna mreža (PDV uključen).

Iz studija Hrvatske televizije s rezultatima glasovanja u Hrvatskoj (zbrojem telefonskih glasova gledatelja i žirija) javit će se Mila Horvat.

Producent: Rajko Pavlović
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.