poster

Eko zona

Eko zona

Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 483

OPIS

Do kraja 2023. moramo izgraditi pročistače za sva naselja veća od 2000 stanovnika. Na Mrežnici, u centru Duge Rese postoji desetak direktnih izljeva kanalizacije a neki se stanovnici ne žele priključiti na nju.
U želji za posjedovanjem živih primjeraka rijetkih i ugroženih vrsta poput papiga ili luksuznih predmeta kao što je bjelokost pojedinci su spremni platiti vrtoglave iznose. Zato je ilegalna trgovina njima vrlo unosna i raširena. Nerijetko uključuje kriminalne organizacije povezane s trgovinom drogom, oružjem i ljudima. Time predstavlja ozbiljnu prijetnju biološkoj raznolikosti našeg planeta.
U Parku prirode Lonjsko polje predstavljena je mobilna aplikacija Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja - "Invazivne vrste u Hrvatskoj".
Na ovogodišnji Svjetski dan voda u krugu tvrtke Vodovod - Osijek pušteno je u rad novo postrojenje za dvostupanjsku filtraciju vode.
Novinari: Mladen Iličković, Snježana Babić, Igor Ahmetović, Renata Ostović

Slike

Eko zonaEko zonaEko zonaEko zonaEko zona

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.