poster

Na večeri kod ... Veljka Kuzmančevića

Na večeri kod...

zabavni | Srbija

OPIS

Poslednji takmičar ove sezone i pislednji domaćin tima Biber, Veljko Kuzmančević ugostiće ne samo svoje suparnike iz ekipe So, već nešto kasnije i svoje saborce.
Šarmatni kompozitor klasične muzike, Veljko će gledaocima otkriti kako izgleda njegov život sa čuvenom modnom dizajnerkom Vericom Rakočević, da li u njihovoj kući na Avali zaista ima duhova i zašto je on glavni kuvar u njihovoj kući?
Njegova supruga priznaje da je zbog ljubavi prema Veljku bila spremna da uradi ono što je branila svojim kćerkama i sa osmehom se seća da ju je Veljkov otac, inače mlađi od nje, zvao detetom.
Najstroži kritićar ove sezone i svoje ekipe odlučio se za mešavinu moderne i tradicionalne kuhinje a njegov slatkiš izazvao je ozbiljne polemike u gostujućoj ekipi.
Konačno, ova po svemu posebna, svečana noć završiće se proglašenjem pobednika a ko će se naći u ulozi specijalnog gosta i prvi saznati koji tim će ček na milion dinara uručiti Prihvatilištu za decu Beograda, videćete u ponedeljak, u poslednjoj epizodi druge sezone serijala Na večeri kod....

Slike

Na večeri kod ... Veljka KuzmančevićaNa večeri kod ... Veljka KuzmančevićaNa večeri kod ... Veljka KuzmančevićaNa večeri kod ... Veljka KuzmančevićaNa večeri kod ... Veljka Kuzmančevića

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Skrivena kamera

    image
    Nasmijte se uz RTVTK i ovu zabavnu emisiju.
  • Skrivena kamera

    image
  • DW REV

    image
    Novi način razmišljanja i nove tehnologije revolucioniraju ne samo naše automobile, nego naše gradove i način života. Rev gledatelje vodi u živahnu, informativnu...
  • Video strane

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.