SEZONA: 6

EPIZODA: 6

OPIS

Robert Makłowicz, kuhar i ljubitelj dobre hrane, obilazi svijet u potrazi za novim okusima, novim jelima, novim začinima te novim, ali i tradicionalnim receptima. Ponajprije ga zanimaju jela specifična za određene krajeve koja Makłowicz priprema na otvorenom, kuhajući na glavnim trgovima gradova pred prolaznicima koji zatim mogu kušati ono što je upravo skuhao.

Slike

Maklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanjuMaklowicz na proputovanju

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.