poster

Vrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u Zagrebu

Vrijeme je za jazz (2011)

glazbeni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Pgledajte kakav potencijal predstavljaju jazz-ansambli Muzičke akademije u Zagrebu, te kako se učenje
jazz-improvizacije primjenjuje u praksi. O djelovanju ovih netipičnih studentskih sastava govori i profesor Saša Nestorović koji od 2008. godine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu predaje kolegij Osnove jazz improvizacije. Na repertoaru su jazz-skladbe različitih stilova.

Slike

Vrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u ZagrebuVrijeme je za jazz: Jazz ansambli Muzičke akademije u Zagrebu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.