SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Apulia

OPIS

U Apuliji obilazimo poznata turistička odredišta, ali s naglaskom na majstore obrtnike strastveno posvećene svom poslu, čiji proizvodi i kreacije ovoj regiji daju posebnu privlačnost. U Altamuri, koju zovu i "grad kruha", Alessandra razgovara s pekarom koji objašnjava tradicionalni 24-satni postupak proizvodnje kruha. Upoznaje i sirara koji je postao poznat izvan svog kraja zahvaljujući novom pristupu obiteljskoj tradiciji. Gledatelji će usto vidjeti kako rade neki od najvještijih majstora, uključujući klesara koji gradi stožaste krovove na tradicionalnim kamenim kućama u dolini Itriji, zatim staklara u čijim se sjenilima za svjetiljke odražava srce i duša Apulije te graditelja lutnji koji u radu primjenjuje gotovo izgubljene tehnike.

Slike

Italija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strastiItalija puna strasti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.