poster

Lud, zbunjen, normalan

Lud, zbunjen, normalan (2007)

komedija | BiH, Hrvatska, Srbija
Režiser: Elmir Jukić
Nova BH | Danas | 19:12

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 11

EPIZODA: 27

OPIS

Jelena se vratila iz Madene. Izet je sretan jer je Jelena u vezi s Ivanom. Smatra da je to njegova transakcija života. U toj vezi on vidi spas iz kockarskih dugova. Damir se nervira radi Izetovog laptopa koji ne radi kako treba. Samir prodaje laptope koje je Milorad vratio, te Damir u tome vidi izvrsnu priliku da za male pare kupi laptop. Među njima je Ivanov laptop, koji sadrži vrlo povjerljive podatke. Damir i Samir ucjenjuju Ivana. Jelena odlučuje iznenaditi Ivana, a Šefika provesti noć u hotelu s Jurom.

Slike

Lud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalanLud, zbunjen, normalan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.