SEZONA: 1

EPIZODA: 150

OPIS

Julija je pronašla Adelu koja je sva promrzla i povede ju u Country klub kako bi se ugrijala uz čaj. Kristijan joj kaže kako se Ivan zatvorio u sobu i ne želi vidjeti nikoga. Andrija pokušava dovesti Nikolu u red i urazumiti ga, ali on je očajan. Adela objašnjava Kristijanu i Juliji kako ona i Nikola nisu imali namjeru nikoga povrijediti i kako ni sada ne žele biti zajedno. Minja kaže Ladi da se ne brine jer će joj ona pomoći na što se Lada rasplače ne shvaćajući zašto je Minja tako dobra prema njoj. Augustini nije jasno zašto se Lada nije pojavila na dočeku. Sofija moli Nikolu da ne radi ništa nepromišljeno jer mora pustiti da se stvari malo smire. Ladu zanima tko je Minja i odakle zna toliko toga o njoj. Renata pokazuje arhitektu nacrte i odobri da s bagerima krenu od ružičnjaka kada se pojavi ljutiti Kristijan i zaustavi sve. Nakon što se pojavio i brzo otišao iz njezina ureda, Julija zbunjeno komentira Steli kako je fra Jakov čudan u zadnje vrijeme. Kristijan zaprijeti Renati kako joj je bolje da se ne obraća njegovom ocu povišenim tonom jer će u protivnom imati posla s njim, ali nju to sve samo zabavlja. Kristijan moli Ivana da se trgne jer će njegova sestra uništiti i ono malo što je ostalo od njihove obitelji. Stela kaže Jakovu da ne može svaki put kad je vidi bježati od nje...

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.